Startpagina Actueel

VLAM zet een week lang ‘konijn’ extra in de kijker

Van 27 januari tot 3 februari is er ook dit jaar de Week van het Konijn. In samenwerking met de slachthuizen Lonki en Van Assche, supermarkten en zelfstandige slagers, vestigt VLAM de aandacht op de veelzijdigheid van bereidingen met konijn.

Konijn is een magere vleessoort met veel omega 3-vetzuren en ijzer en wordt slechts matig verbruikt bij ons. En dat terwijl konijn heel veelzijdig is in toepassingen: van klassiek tot modern, van oer-Vlaams tot exotisch, van basiskeuken tot complexe gerechten, van alledaags tot feestelijk. Met konijn kan zoveel. Met de ‘Week van het konijn’ vestigt VLAM de aandacht op deze fijne vleessoort.

Op eerste plaats samenwerking met de handel...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Meer artikelen bekijken