Startpagina Edito

Edito: Huidhonger groeit, maar beurshonger stilaan ook

Om de 2 jaar is het voor de Vlaamse landbouwsector verzamelen geblazen op Agriflanders in Flanders Expo te Gent. Door de aanhoudende coronaperikelen werd jammer genoeg ook het jaarbegin zonder gezellige vakbeurs ingezet. Kunnen we alvast uitkijken naar een zomer met buitenbeursevenementen?

Landbouwvakbeurzen zijn iets speciaals in ons land. Beurzen geven de bezoekers niet alleen een mooi overzicht van het aanbod bij de toeleveranciers, ze laten ook vergelijking van materialen en technieken toe. Op één plek verzamel je als bezoeker dus heel wat kennis. Tot zover niets speciaals… maar het aspect beleving en netwerken in een heel joviale sfeer, met een hapje en een drankje, is toch wel heel typerend voor onze beurzen. Vermits Agriflanders het nieuwe jaar aansnijdt, speelt dát laatste aspect hier natuurlijk extra mee. Voor de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: (H)eerlijk dichtbij, maar... voor de consument soms te veraf

Edito Tijdens de ‘Week van de Korte Keten’ – dit jaar van 18 tot 26 mei – zetten weer heel wat producenten hun aanbod aan (h)eerlijke producten extra in de kijker. Verser kunnen de producten niet op je bord belanden, maar toch raakt die consument niet altijd meer op het boerenerf.
Meer artikelen bekijken