Startpagina Mechanisatie op erfniveau

Ontwikkeling op maat voor het boerenerf

VDW Constructie uit het Oost-Vlaamse Waarschoot (Lievegem), tussen Gent en Eeklo, mag gerust een parel onder de Vlaamse constructeurs genoemd worden. Ruim 40 jaar terug werd er gestart met het bouwen van een uitkuilmachine.

Deze eerste stap resulteert vandaag in een ruim gamma aan machines om de mechanisatie op het boerenerf aan te pakken: uitkuilers, voerverdelers, instrooiers, mestmixers, siloverdelers, aardappel- en bietenreinigers… VDW Constructie vervaardigt het zelf.

Het mooie aan het gamma is dat het ene product het andere met zich meebrengt. Tevens luisteren ze naar de klant, durven machines ontwikkelen en kijken naar marktontwikkelingen en de opportuniteiten dat dit met zich meebrengt....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie op erfniveau

Jan Cobbaert: Automatiseer waar je kan en doe een beroep op meer loonwerk als dat rendabeler is voor je bedrijf

Mechanisatie op erfniveau Jan Cobbaert (52) is een beredeneerde cijferaar in alles wat hij doet. Voor hem is het simpel. “Automatiseer in je bedrijfsvoering waar je kan, maar ga daar ook niet te ver in. En doe een beroep op loonwerk als dat voor je bedrijf rendabeler is.” De voorbije jaren werd heel sterk geïnvesteerd in automatisering, wat naast arbeidsgemak ook nog betere cijfers oplevert.
Meer artikelen bekijken