Melkpudding met honing
Werk deze melkpudding af met wat honing voor een heerlijk dessert. Na slechts 20 minuutjes kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?
3 gelatineblaadjes
250 ml melk
250 ml room
1 vanillestokje
25 g suiker
2 el honing
Hoe ga je te werk?
Laat de gelatineblaadjes weken in een kommetje lauw water tot ze zacht zijn.
Schraap het vanillemerg uit de stokjes en voeg samen met de stokjes bij de melk, room en suiker in een steelpannetje.
Breng op een zacht vuur aan de kook en zet het vuur daarna meteen uit.
Verwijder de vanillestokjes. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de warme, romige melk.
Verdeel het mengsel over verschillende potjes. Laat ze gedurende 2 uur afkoelen in de koelkast tot ze opgesteven zijn.
Draai de potjes om op een bordje, haal ze uit de potjes en werk af met wat honing. Serveer meteen.
Meer lekkere recepten vind je op www.lekkervanbijons.be