Startpagina Actueel

Milcobel lanceert ‘Eigen Bodem Kaas’

Zuivelcoöperatie Milcobel brengt een nieuwe kaas op de markt: de Eigen Bodem Kaas. Deze jonge Belgische Gouda is een 100% Belgische kaas gemaakt van Belgische weidemelk door Belgische kaasmeesters. Authentiek en lokaal dus. Dat laat Milcobel op de website weten.

We mogen als Belgen best wat trotser zijn op onze Belgische kaas,” zegt Thijs Keersebilck, managing director van de afdeling Consumer Cheese & Service bij Milcobel.

”Van bij de koe tot bij de klant zetten we in op smaak en kwaliteit, en dat proef je. Met de Eigen Bodem Kaas steun je ook nog eens onze Belgische melkveehouders, die met veel liefde voor het vak zorgen voor de lekkerste melk. Het is een kaas waar we terecht fier op mogen zijn.”

Ook vegetariërs...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Meer artikelen bekijken