Startpagina Partner content

Partner content

Partner content

Vijf tips voor een geslaagde maïsteelt

KWS Partner content- Afgelopen week kregen we eindelijk waar we zo lang op hoopten: enkele zonnige, droge dagen. Misschien heeft u de gelegenheid aangegrepen om bijvoorbeeld uw gewas Snelle Lente Rogge te oogsten en kan uw perceel nu klaargemaakt worden voor het volgende gewas: maïs! Met het zaaiseizoen dat weer voor de deur staat, delen wij graag een aantal praktische tips.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Jumping Mechelen presents: The Masked Rider

Partner content - Dit jaar maakt de beroemde Fancy Dress-competitie plaats voor een nieuw spektakel: The Masked Rider. 6 bekende ruiters gaan incognito tijdens deze show. Kunnen de jury en het publiek raden wie ze echt zijn? Op 29 december krijgen zij de kans om de ruiters live te ontmaskeren in de Nekkerhal.

Maïsrassenkeuze voor droogtegevoelige grond

Partner content - In tegenstelling tot het andere zeer droge jaar 2018 waarin het al vanaf half juni zeer droog werd, is de ergste droogte dit jaar van begin juli opgetreden. Dit had tot gevolg dat er tijdens de zogenaamde schietersfase nog wel voldoende vocht aanwezig was. De schietersfase is de groeifase tussen het 6-bladstadium en de pluimvorming.

Meest gelezen