Startpagina Mechanisatie

2020 was zo slecht nog niet voor de Fedagrimleden

Het voorbije jaar was minder erg voor de economische toestand van de Fedagrimleden (143 in totaal) dan eerst gedacht. Fedagrim is de Belgische Federatie van de Toeleveranciers van Machines, Gebouwen en Uitrustingen voor de Landbouw en de Groenvoorzieningen. Fedagrim blijft positief, maar kijkt wel ongerust naar prijsstijgingen van grondstoffen, logistieke schokken en de druk op de veehouderij.

Bijna dag op dag, maar met een jaar verschil, presenteerde Fedagrim haar vorig economisch rapport (over jaargang 2019 dus). Toen werd al even vooruitgeblikt op wat 2020 zou geven, we zaten dan immers ruim een maand in de coronacrisis en werden we voor het eerst met een lockdown geconfronteerd.

Décalage

“Nu een jaar later kunnen we besluiten dat het op financieel gebied zo slecht niet is uitgedraaid als misschien eerst...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken