Startpagina Voor ons gezin

Panna cotta van yoghurt met aardbeien

Panna cotta betekent letterlijk gekookte room, maar ook met yoghurt en mascarpone lukt het prima. Werk deze lekker lichte panna cotta af met basilicumblaadjes en aardbeien voor een frisse toets. Voor 6 personen duurt het eigenlijke bereiden 20 minuten, maar het moet wel nog 4 uur in de koelkast.

Wat heb je nodig?

150 g fijne suiker

600 ml volle melk

4 gelatineblaadjes

zeste van 2 limoenen

3 el limoensap

handvol basilicum blaadjes + extra om af te werken

200 g volle yoghurt

100 g mascarpone...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken