Oost- en West-Vlaamse land- en tuinbouwers verwennen papa’s op Vaderdag

Op vaderdag kan je genieten van een picknick, een afternoon tea, een speurwandeling of een fotoshoot in een landelijk kader.
Op vaderdag kan je genieten van een picknick, een afternoon tea, een speurwandeling of een fotoshoot in een landelijk kader. - Jennifer Benoit

"Het initiatief ‘Verras papa, beestig en geestig’ is een opvolger voor het vaderdagontbijt met hoeve- en streekproducten dat Provincie Oost-Vlaanderen en Inagro meer dan 10 jaar organiseerden op land- en tuinbouwbedrijven", zegt gedeputeerde Leentje Grillaert, bevoegd voor Landbouw en Platteland. "Een ontbijt aanbieden vraagt een serieuze inspanning en is moeilijk coronaveilig te organiseren. Het coronavirus daagde ons uit om creatief te denken. Meer zelfs. Het bood ons de kans om het concept te vernieuwen."

Het aanbod is uitgebreid en rijk. Zeventien land- en tuinbouwers uit Oost- en West-Vlaanderen zetten op zaterdag 12 en/of zondag 13juni 2021 hun deuren open. Papa’s en hun gezin kunnen rekenen op uiteenlopende belevenissen op en rond de boerderij of de serre. Denk bijvoorbeeld aan een picknick, afternoon tea, een speurwandeling of een fotoshoot in een landelijk kader. Zo wordt Vaderdag leuk, lekker, lokaal en leerrijk.

Alle praktische info over ‘Verras papa, beestig en geestig’ is te vinden op www.oost-vlaanderen.be/vaderdag en www.inagro.be/vaderdag. Een activiteit boeken kan rechtstreeks bij de boerderijen.

Meest recent

Meest recent