Startpagina Voor ons gezin

Gevulde uien met gehakt en Oud-Bruggekaas

Gevulde tomaten en paprika's kennen we allemaal maar ook uien kan je perfect opvullen. Door ze in de oven te roosteren, krijgen ze een zoetere smaak. Ze smaken heerlijk in combinatie met gehakt en kaas! Je hebt een klein uurtje nodig om het te kunnen voorschotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

50 g Oud-Brugge kaas

40 g paneermeel

1 ei

400 g gemengd gehakt

4 rode uien

2 el olijfolie

Peper en zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken