Startpagina Voor ons gezin

Quiche met pladijs, kruiden en erwtjes

Hoofdgerecht voor vier personen. Quiche gaat lekker snel, en met de tips uit dit recept hou je het deeg heerlijk krokant. Dankzij de toegevoegde tijm en de balsamico-azijn wordt het net dat ietsje anders van smaak. Dit keer kiezen we voor vis, maar dan wel van Belgische origine: de pladijs.

Ingrediënten

400 g pladijs, filet, opgerold

200 g erwtjes

20 muntblaadjes

½ bosje bieslook

3 takjes dille

4 eieren

1 dl room

1 snufje anijspoeder

peper en zout...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken