Startpagina Akkerbouw

Nieuwe opleidingslokalen voor het NAC

Het Nationaal Agrarisch Centrum (NAC vzw) heeft jarenlang ervaring in het organiseren van diverse opleidingen in de land- en tuinbouw. Voortaan beschikken ze ook over opleidingslokalen, waar grote groepen kunnen ontvangen worden.

Leestijd : 1 min

Sinds juni 2016 is het NAC gevestigd in het industriepark van Roeselare (Beveren). Deze locatie is zeer goed bereikbaar omwille van de ligging vlakbij de E403.

Na verbouwingswerken kan het NAC hier nu gebruik maken van drie opleidingslokalen en een ruime parking. “Voortaan kunnen we vergaderingen organiseren voor grote en meerdere groepen. De lokalen hebben een frisse look en er kan optimaal gebruik gemaakt worden van de nieuwste informaticasnufjes. We willen maximaal inzetten op praktische opleidingen ten gunste van de landbouw”, legt Geert Clarebout (directeur NAC) uit.

Lees ook in Akkerbouw

Gouverneur en Antwerpse deputatie ontvangen eerste witte asperges uit volle grond

Groenten Op donderdag 25 april waren de grootmeesters van ‘het Grafelijk Genootschap van de Klein-Brabantse Asperges’ te gast in het provinciehuis. Ze brachten de eerste witte, Vlaamse asperges uit volle grond mee. Dat doen ze zo goed als elk jaar sinds 1993. Provinciegouverneur Cathy Berx (cd&v) is ridder in het Grafelijk Genootschap. Zij kreeg samen met de Antwerpse deputatie de eer om de eerste asperges te ontvangen.
Meer artikelen bekijken