Startpagina Onderwijs

Bestuurswissel bij Avowest

Het Agrarisch Vormingscentrum van de Westhoek (Avowest) in Poperinge nam afscheid van 2 bestuurders en mag evenveel nieuwe bestuurders verwelkomen.

Leestijd : 1 min

Met een feestelijke bijeenkomst nam de vzw Avowest afscheid van 2 prominente bestuursleden: Noël Keersebilck (ere-directeur REO-veiling) en Roger Vancayzeele (ere-bestuurslid van verschillende landbouwverenigingen in de regio).

Zij stonden 20 jaar geleden mee aan de wieg van Avowest, de lokalen voor vorming en vrijetijdsactiviteiten aan de Schipvaartweg in Poperinge.

Nieuwe voorzitter

Roger Vancayzeele was 20 jaar lang voorzitter van de vzw Avowest en gaf recent de fakkel door aan Regine Debyser. Ook Gery Boeraeve werd verwelkomd als nieuw bestuurslid.

Het bestuur van de vzw is samengesteld uit leden van de vzw Poperinge ten Bunderen en van de landbouworganisaties (Boerenbond, ABS en Bioforum).

De vzw vierde onlangs zijn 20ste verjaardag. Het artikel daarover in Landbouwleven vind je hier.

Avowest

Lees ook in Onderwijs

Ondersteun duaal leren via bestaande aanbieders, niet via de RTC’s

Actueel Het takenpakket van de Regionale Technologische Centra (RTC’s) uitbreiden met het ondersteunen van duaal leren is geen goede zaak. Wend de voorziene middelen aan om de huidige aanbieders en ondersteuners van duaal leren te versterken. Dat adviseert de SALV in het kader van het voorontwerp van programmadecreet ter aanpassing van de begroting voor 2023.
Meer artikelen bekijken