Startpagina Bedrijfsnieuws

What's Cooking? vreest tomaten- en varkensvleestekort

Het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - worstelt om voldoende tomaten te kunnen aankopen voor de bereiding van zijn lasagnes. En ook het aanbod van varkensvlees zakt ‘structureel’. Dat zegt CEO Piet Sanders.

De beursgenoteerde producent van hartige voeding, vooral bekend om zijn salami's en lasagnes van Come a Casa, is een grote aankoper van tomaten en andere groenten zoals paprika of aubergine. Die worden onder meer verwerkt in de vele duizenden lasagnes en andere kant-en-klaarmaaltijden die er worden gemaakt.

Tekort aan tomaten door droogte

Maar terwijl tomaten aankopen voorheen een evidentie was, worstelt het bedrijf vandaag met stress om voldoende tomaten te...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Nederlandse De Heus Voeders neemt Voeders Huys over

Bedrijfsnieuws In overeenstemming met de familie Huys neemt De Heus Voeders het diervoederbedrijf Voeders Huys over. Met deze stap versterkt De Heus haar positie in België en Noord-Frankrijk en bouwt zij verder aan haar groeistrategie, schrijft het bedrijf op 3 juni.
Meer artikelen bekijken