Startpagina Agribex

“Vrouwen zijn vaak de drijfkracht van het bedrijf én het gezin”

Op 7 december is het opnieuw Ladies Day op Agribex. Voor de derde keer worden de vrouwelijke bezoekers die dag extra in de watten gelegd. “We zullen de aanwezige vrouwen verwennen met wat lekkernijen, en als ludiek extra doen we ook een verkiezing voor meest vrouwvriendelijke tractor”, klinkt het bij de organisatie.

Gracienne Geenens, verkoopsdirecteur bij Eliet Machines en ook bestuurslid van Agribex, is medeorganisator van de vrouwendag op Agribex. “Vrouwen hebben een heel belangrijke rol in de land- en tuinbouwwereld, die eigenlijk nog steeds onderbelicht wordt”, vertelt Geenens. “Daarom zetten wij op donderdag 7 december de vrouwen graag een beetje meer in de kijker. Veel exposanten zullen met de Ladies’ Day voor de dames een extraatje voorzien. Vorige keer zorgden zij voor cava, pralines, bloemen, versierde machines, enzomeer....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agribex

Consument geeft landbouwer 7,3/10

Agribex De Vlaming kent de landbouwer een score van 7,3 op 10 toe. De landbouw in het algemeen krijgt 7,1 op 10. Dat stelde professor Gino Verleye van de Universiteit Gent vast in het imago-onderzoek dat het Vlaams Infocentrum Land- en Tuinbouw (Vilt vzw) om de vijf jaar bestelt. In 2012 kreeg de landbouw nog licht hogere scores. Proactief communiceren moet voor de landbouw het devies zijn, aldus Verleye.
Meer artikelen bekijken