Startpagina Actueel

Actievoerders schorten blokkades in Zeebrugge op

De boeren die de haven van Zeebrugge al dagen aan een stuk blokkeren, zullen die opheffen. Dat bevestigen gouverneur Carl Decaluwé en de Boerenbond. Het is nog onduidelijk of alle actievoerders ter plaatse ermee zullen stoppen.

De actievoerders willen de blokkades in Zeebrugge opheffen. Dat bevestigen gouverneur Carl Decaluwé en de Boerenbond. De organisatoren van het protest roepen in WhatsApp-groepen op om vandaag (2 februari) nog het protest stil te leggen. Volgens de gouverneur is het afwachten of alle actievoerders ter plaatse dat plan zullen volgen.

Boerenbond, het Algemeen Boerensyndicaat (ABS) en de Groene Kring zijn vrijdag in gesprek gegaan met de initiatiefnemers in Zeebrugge over wat er op Vlaams niveau is...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Wintergranen: stadium voor T2-behandeling bereikt

Granen Op verschillende percelen is het gewasstadium voor T2-behandeling om het laatste blad en aar te beschermen bereikt. De behandelingsdrempel voor bladseptoria wordt vaker bereikt. Bruine roest breidt net als gele roest verder uit. Dat meldt het Landbouwcentrum Granen (LCG) op basis van de waarnemingen op 21 en 22 mei.
Meer artikelen bekijken