Startpagina Voor ons gezin

Varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas

Dit varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas is een heerlijk en verfijnd gerecht. Ideaal om indruk te maken tijdens een speciaal diner of een feestelijk moment. Het is een topper voor je menu. Het heeft een bereiding nodig van 45 minuten voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

2 sjalotten

2 peren

boter

150 ml droge witte wijn

800 g varkenshaasjes

peper

zout

100 g blauwschimmelkaas (Pas de Bleu)

1 bosje peterselie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Kalfstong in dragonsaus met balletjes

Voor ons gezin Deze kalfstong in dragonsaus met balletjes is een klassiek en smaakvol gerecht dat indruk zal maken op je gasten. De kalfstong wordt langzaam gekookt tot hij boterzacht is en geserveerd met een romige dragonsaus en smakelijke gehaktballetjes. Perfect voor een feestelijke gelegenheid of een familiediner. Het duurt 3 uur om het te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken