Startpagina Voor ons gezin

Varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas

Dit varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas is een heerlijk en verfijnd gerecht. Ideaal om indruk te maken tijdens een speciaal diner of een feestelijk moment. Het is een topper voor je menu. Het heeft een bereiding nodig van 45 minuten voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

2 sjalotten

2 peren

boter

150 ml droge witte wijn

800 g varkenshaasjes

peper

zout

100 g blauwschimmelkaas (Pas de Bleu)

1 bosje peterselie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken