Startpagina Mechanisatie

Case IH zet zich in voor openheid van gegevens

Case IH werkt samen met precisielandbouworganisaties en OEM's in het kader van het project Internet of Food and Farm 2020 (IoF2020). Vorige maand heeft de projectgroep in het Spaanse Almeria een zogenaamde 'proof of concept' gepresenteerd.

Hierbij lag de focus op interoperabiliteit en compatibiliteit tussen de machines van landbouwbedrijven, sensoren en software. De IoF2020-groep gebruikt het ADAPT Framework, waarbij de focus op interoperabiliteit en compatibiliteit tussen de machines van landbouwbedrijven, sensoren en software ligt. ADAPT is een open source softwaretoolkit van AgGateway, gebaseerd op een universeel gegevenscompatibiliteitsmodel, dat plug-ins gebruikt om de vertaling tussen verschillende bedrijfseigen gegevensformaten mogelijk te maken.

"In alles wat we doen, richten...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken