Startpagina Actueel

Greenyard en Carrefour gaan meer samenwerken

Groente- en fruitverwerker Greenyard breidt zijn samenwerking met supermarktketen Carrefour verder uit. Daardoor komen er bij Greenyard Fresh in Sint-Katelijne-Waver binnen een termijn van één jaar veertig jobs bij. Leveranciers van Greenyard kunnen mogelijk van de uitgebreide samenwerking profiteren.

Leestijd : 1 min

Greenyard en Carrefour werken al langer samen. Maar met een woensdag ondertekend akkoord gaan beide ondernemingen nauwer samenwerken onder de naam "First-In-Fresh". Met de nieuwe samenwerking worden meer dan 1.500 verse producten - zoals vlees, vis en bereide maaltijden - toegevoegd aan het al bestaande gamma dat Greenyard Fresh levert aan de partnerfranchisenemers van Carrefour. Die operatie verloopt vanuit een distributiecentrum in Sint-Katelijne-Waver, dat daardoor verder wordt uitgebreid. "Het distributiecentrum staat er wel al eventjes, maar er worden nu extra producten aan toegevoegd", zegt woordvoerster Nancy Goovaert. "Door die uitbreiding komen er over een periode van een jaar veertig mensen bij. Het gaat vooral om logistieke profielen."

Belga

Lees ook in Actueel

Versoepelde mestwetgeving goedgekeurd

Wetgeving Het Vlaams Parlement heeft woensdag 27 maart een aantal versoepelingen aan de mestwetgeving goedgekeurd. De meerderheidspartijen hadden met spoed een decreet ingediend dat een aantal afspraken uit het landbouwakkoord van vorige maand omzet.
Meer artikelen bekijken