Startpagina Voor ons gezin

Noordzeetong met kerstomaat en kruidige geitenkaassaus

Hoofdgerecht voor vier personen. Op 40 minuten tijd maak je van geitenkaas, kerstomaat en noordzeetong dit verrassende hoofdgerecht voor vier personen. De bereiding heeft niettemin iets meer om het lijf dan anders. Bereid eerst de saus, dan de kerstomaatjes en ten slotte de tong. Vergeet niet de oven voor te verwarmen op 180 °C. Eet smakelijk!

Hoe ga je tewerk?

4 noordzeetongen van 300 g, zonder kop

boter

peper en zoutkruidige geitenkaassaus

1 bolletje zachte geitenkaas

1 sjalot

1 teentje knoflook

2 takjes tijm

1 el honing

150 ml...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Bodemgeheimen ontsluierd voor jonge lezers

Akkerbouw Onder onze voeten leeft er veel meer dan je zou denken. In het boek ‘Wondergrond’ gidsen wetenschappers Sarah Garré en Heleen Deroo jonge lezers door de fascinerende wereld onder het aardoppervlak: van magma en mineralen tot regenwormen, schimmels en het veranderende klimaat. Dit rijk geïllustreerde boek onthult hoe bodems ontstaan, vertelt alles over de levende wezens die erin huizen en waarom ze cruciaal zijn voor onze toekomst.
Meer artikelen bekijken