Startpagina Mechanisatie

Als balen maken een plezier wordt

Het moeten niet altijd grote balenpersen zijn die uitkomst bieden. Frederik Vandenbempt uit het Vlaams-Brabantse Veltem-Beisem vond voor hem de perfecte uitkomst bij een midi-balenpers. Kleine balen waren te arbeidsintensief, grote balen te onhandelbaar waardoor midi-balen de ideale oplossing bleken.

Sinds twee jaar heeft Frederik Vandenbempt - die voltijds actief is als tuinaanlegger - ook de handel van vader Walter overgenomen. Deze was al jaren in bijberoep bezig met het maken en verkopen van pakken hooi, stro en voordroog. Van kinds af aan helpt Frederik zijn vader waar hij kan. Omgekeerd gebeurt het ook bij de tuinaanleg.

Afhankelijk van de vraag van de klant voeren vader en zoon uit wat deze willen: of enkel persen of persen en balen inhalen of het totaalpakket van maaien over schudden en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken