Startpagina Voor ons gezin

Brochette van wijting en roodbaars met een groene pastasalade

VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) riep wijting uit tot vis van het jaar 2019. Dit hoofdgerecht voor vier personen laat je kennismaken met dit lekker alternatief voor kabeljauw. Ideaal voor op de winterbarbacue! Op 40 minuten maak je er gegarandeerd iets lekkers van.

Ingrediënten

400 g wijtingfilet

400 g roodbaars

12 plakjes ontbijtspek

1 grote zoete ui...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Hobbytuiniers kennen regels rond gebruik pesticiden onvoldoende

Tuin Hobbytuiniers grijpen gemakkelijk naar gewasbeschermingsmiddelen zoals slakkenkorrels, onkruidverdelgers of insectensprays om hun tuin netjes te houden. Toch weten velen onder hen niet hoe ze deze producten veilig en volgens de gebruiksregels moeten gebruiken...
Meer artikelen bekijken