Startpagina Voor ons gezin

Brochette van wijting en roodbaars met een groene pastasalade

VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) riep wijting uit tot vis van het jaar 2019. Dit hoofdgerecht voor vier personen laat je kennismaken met dit lekker alternatief voor kabeljauw. Ideaal voor op de winterbarbacue! Op 40 minuten maak je er gegarandeerd iets lekkers van.

Ingrediënten

400 g wijtingfilet

400 g roodbaars

12 plakjes ontbijtspek

1 grote zoete ui...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Broodje Breydelspek met koolsla, kaas en een pittig sausje

Voor ons gezin Wil je Breydelspek laten schitteren? Dat kan met dit zalige broodje Breydelspek met een heerlijk slaatje van rode kool en spitskool. Met het pittige sausje en het sneetje kaas maak je het broodje extra smeuïg. Het duurt maar 35 minuten om dit broodje te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken