Startpagina Economie

Akkoord over flexibeler werken bij Case New Holland in Zedelgem

Bij landbouwmachineproducent Case New Holland (CNH) in Zedelgem hebben vakbonden en directie een akkoord bereikt om de concurrentiekracht van de vestiging te verbeteren. Zo zullen werknemers langer werken op piekmomenten, om die overuren te recupereren in het laagseizoen. Dat meldt CNH maandag, en de vakbonden bevestigen het akkoord.

"Een verhoogde flexibiliteit en verbeterde organisatie van het werk maken de fabriek van Zedelgem klaar voor een sterke toekomst", stelt de directie in een persbericht. Er waren de afgelopen maanden communicatiesessies waar de werknemers nauw bij betrokken werden. "Het overleg ging over de toekomst van de fabriek en het gezamenlijk doel om de flexibiliteit en de concurrentiekracht van het bedrijf en het merk New Holland te verhogen. Voor enkele hardnekkige punten werd een gezamenlijke oplossing bereikt", aldus Case New Holland.

"Dat klopt, er zijn...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Economie

Belgapomprijs vlakt terug af na stijging

Aardappelen Vorige week steeg de Belgapom-notering voor de eerste keer sinds februari. Deze week blijft de prijsnotering voor de rassen Fontane en Challenger dezelfde als vorige week, 400 euro/ton (zonder btw).
Meer artikelen bekijken