Startpagina Voor ons gezin

Konijn in bladerdeeg met feta en spinazie

Konijn is helemaal terug. Met dit verrassende hoofdgerecht maak je vier eters gelukkig. Het kost je een kwartiertje voorbereiding en een half uur om alles af te maken. Geniet ervan!

Ingrediënten

4 konijnfilets

500 g verse spinazie

olijfolie

peper en zout

20 g dille

120 g fetakaas

1 vel kant-en-klaar bladerdeeg

1...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken