Startpagina Economie

Brouwen we binnenkort ook vlees in Vlaanderen?

Vlaanderen lanceert een nieuw programma met focus op de eiwittransitie, getrokken door Flanders' FOOD. Zowel hybride vleesproducten als insecten en volledig plantaardige producten hebben een plaats in het programma maar de eiwittransitie blijft volgens de initiatiefnemers vooral een en-en-verhaal waar ook ruimte is voor vleesproducten.

Vlaanderen lanceert een nieuw programma met focus op de eiwittransitie, getrokken door Flanders' FOOD. Zowel hybride vleesproducten als insecten en volledig plantaardige producten hebben een plaats in het programma, maar de eiwittransitie blijft volgens de initiatiefnemers vooral een en-en-verhaal waar ook ruimte is voor vleesproducten.

De consument is kritisch en stelt hoge eisen aan zijn voeding. Er zijn nu al heel wat verschillende eiwitten die we kunnen consumeren, maar toch belandt er maar een fractie daarvan op ons bord. Flanders’ FOOD lanceert...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Economie

Historisch lage vrije marktprijzen vragen om een ketenaanpak

Aardappelen Aardappeltelers in de NEPG-zone (Noordwest-Europa) hebben moeilijke maanden achter de rug en de nabije toekomst ziet er somber uit. Een vroege start van het plantseizoen in goede omstandigheden en een uitbreiding van het aardappelareaal hebben geleid tot een recordoogst.
Meer artikelen bekijken

Vind uw droomjob in de land- en tuinbouw

Vlaams Agrarisch Centrum cv

Merelbeke, Oost-Vlaanderen, België

Solliciteer nu

Elsen Traktor NV

Aarschot, Vlaams-Brabant, België

Solliciteer nu

Vind de medewerker die echt bij u past.

Plaats een vacature
Bekijk alle vacatures