Startpagina Archief

Tekenen voor Sinterklaas!

Het is weer de tijd van het jaar, Sinterklaas komt terug naar ons land. Maak een mooie tekening en maak kans op leuke prijzen!

Leestijd : 1 min

Sinterklaas verruilt binnen enkele weken Spanje voor ons koude, vlakke land. Haal daarom je kleurpotloden, stiften, verf, watten en ander knutselmateriaal boven en maak een mooie tekening voor de Goedheiligman. Stuur het resultaat naar ons op en maak zo kans op leuke prijzen. Vergeet zeker niet uw leeftijd en contactgegevens te vermelden (voornaam, familienaam, adres, e-mail, telefoonnummer).

Ontbreekt het je aan inspiratie of zijn uw handjes nog te klein om te tekenen? Print dan de kleurplaten af die je vindt op onze website www.landbouwleven.be . Via het keuzemenu klik je door naar de gezinsurbriek. Na lottrekking worden de winnende tekeningen gepubliceerd in de krant van 6 december. Om kans te maken, stuurt u uw creatie voor 27 november op naar Sinterklaaswedstrijd, Landbouwleven, Koningsstraat 100 te 1000 in Brussel of naar redactie@landbouwleven.be.

Actueel

Advocaat Keuleneer: “Zolang we landbouw zien als noodzakelijk kwaad zal de rechtszekerheid niet verbeteren”

Stikstof Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring als jurist op de teller, maar ook de opiniemaker in Fernand Keuleneer houdt graag een betoog, namelijk voor een klimaat waarin landbouw in ere wordt hersteld en waarin langetermijninvesteringen weer mogelijk worden. “Maar landbouw wordt nu gezien als iets schadelijks dat je tot een minimum moet beperken. Zo geraken we natuurlijk niet vooruit.”
Voir plus d'articles
Meest gelezen