Startpagina Edito

Edito: warmte in koude dagen

Helaas is de kerstperiode voor sommige mensen pijnlijk, juist omdat ze geen familie en vrienden (meer) hebben, of omdat ze leven met grote zorgen. Laten we onze omgeving helpen waar we kunnen, en als het nodig is hulp zoeken. Met Boeren op een Kruispunt is die in Vlaanderen alvast voorhanden.

H et mag dan wel koud zijn, het is moeilijk om geen warm gevoel te hebben in deze donkere dagen voor kerst. De winkelstraten zijn in kerstsferen gebracht, trekkers rijden met duizenden lichtjes versierd over het platteland. Op televisie vallen we van de ene zoetsappige film met een goed einde in de andere. Veel van ons brengen ook het huis in staat van gezelligheid. Wie kan, neemt een paar dagen vrij om te ontspannen met vrienden...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: (H)eerlijk dichtbij, maar... voor de consument soms te veraf

Edito Tijdens de ‘Week van de Korte Keten’ – dit jaar van 18 tot 26 mei – zetten weer heel wat producenten hun aanbod aan (h)eerlijke producten extra in de kijker. Verser kunnen de producten niet op je bord belanden, maar toch raakt die consument niet altijd meer op het boerenerf.
Meer artikelen bekijken