Startpagina Voor ons gezin

Gevulde aardappel met varkensgehakt en tomatensalsa

Gevulde aardappel, dat is makkelijk om klaar te maken en overheerlijk. Ga eens de Mexicaanse toer op en vul je aardappelen met gehakt, zure room en een frisse tomatensalsa. Je hebt wel bijna twee uur en half uur nodig om dit te bereiden voor vier personen.

Wat heb je nodig?

250 g varkensgehakt

½ tl cayennepeper

2 el fijngehakte peterselie

2 el fijngehakte munt

8 ongeschilde aardappelen

olijfolie

25 g boter

½ tl gerookt paprikapoeder

100 g zure...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Aperitiefhapje: Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Voor ons gezin Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!
Meer artikelen bekijken