Startpagina Actueel

Groene Kring lanceert 50-jarig jubileum met tijdelijk nieuw logo

De Groene Kring bestaat 50 jaar en dat gouden jubileum gaat in 2021 niet onopgemerkt voorbij. Er zijn dit jaar dan ook heel wat extra activiteiten gepland. Er komt onder meer een kalender, een stickeractie, een jubileumboek en een jubileumfeest.

Leestijd : 2 min

Exact 50 jaar geleden, In 1971, werd Groene Kring opgericht. De grootste organisatie voor jongeren met een hart voor land- en tuinbouw in Vlaanderen zal dit jubileumjaar dan ook uitgebreid vieren met allerlei activiteiten en evenementen. Vandaag lanceert de organisatie alvast een nieuw en tijdelijk jubileumlogo dat de start inluidt van de feestelijkheden. Het logo zal doorheen het jaar gebruikt worden door Groene Kring.

Nieuw en tijdelijk logo

Al 50 jaar brengt Groene Kring jonge land- en tuinbouwers in Vlaanderen en Oost-België samen voor ontspanning, opleiding en belangenverdediging. Duizenden jongeren uit verschillende generaties zijn dan ook lid geweest van de organisatie. Om die jarenlange inzet voor en door de jongeren met een hart voor de land- en tuinbouw te vieren, plant Groene Kring een jubileumjaar vol activiteiten. Vandaag wordt het startschot gegeven van de feestelijkheden met een nieuw en tijdelijk logo.

Sam Magnus, ondervoorzitter Groene Kring: “Groene Kring werkt al 50 jaar voor jongeren met een hart voor land- en tuinbouw, dat moet gevierd worden! Dat zullen we, zoals iedereen ons kent, dan ook goed doen.”

Kalender, stickeractie, jubileumboek én feest

In de komende maanden worden nog meerdere activiteiten gepland om de vijftigste verjaardag van de organisatie te vieren. Zo krijgen alle leden een unieke kalender cadeau, wordt er een stickeractie uitgerold, verschijnt er een boek en vieren alle Groene Kringleden samen feest in de 2de helft van het jaar.

Lieven Vancoillie

Lees ook in Actueel

Walrus gestorven aan vogelgriep op Spitsbergen

Actueel Een walrus die vorige zomer dood werd aangetroffen op de Noorse archipel Spitsbergen in het noordpoolgebied, is gestorven aan de vogelgriep. Dat heeft een Noorse onderzoeker maandag 29 april gemeld. Het is de eerste keer dat die ziekte is vastgesteld bij de diersoort.
Meer artikelen bekijken