Startpagina Archief

Infrastructuur

Voor het smaakonderzoek werd op het PCG een smaaklokaal met preparatieruimte ingericht volgens internationale standaarden (conform ISO 8589). In dit lokaal met 14 aparte hokjes proeven en beoordelen de panelleden de groenten en fruit. Elk hokje is voorzien van een kleurfilter op de verlichting om mogelijke kleurverschillen tussen de monsters weg te werken, zodat de panelleden zich concentreren op de smaak van het product. Dit beoordelen gebeurt blind d.w.z. de panelleden weten niet wat de verschillen zijn tussen de producten die ze proeven.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De zuivelmarkten sputteren

Economie Geen goed nieuws voor onze melkveehouders. Er is een ommekeer op de zuivelmarkten gaande. De steeds hogere melkaanvoer in combinatie met de handelsoorlogen, doen de zuivelmarkten sputteren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen