Startpagina Archief

Côte à l’os met champignons

Vorige maand stonden champignons volop in de belangstelling, maar ook nu smaken de paddestoelen opperbest. De combinatie met kwaliteitsvol rundvlees in een heerlijke marinade doet er ook geen kwaad aan. Smullen maar!

Wat heb je nodig?

1 côte à l’os van 1,2 kg

2 bakjes champignons

1 dl witte wijn

2 dl kalfsfond

2 dl room

2 el gesnipperde peterselie

peper en zout

klontje boter

Voor de marinade:

2 el olijfolie

1 el rozemarijn

peper en grof zout

Hoe ga je te werk?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Zwarte bladluizen duiken op in suikerbietvelden

Bieten De laatste dagen ontvangt het Bieteninstituut (KBIVB) steeds meer meldingen van suikerbietenpercelen waar zwarte bladluiskolonies (Aphis fabae) opduiken. Deze toename is echter sterk plaatsgebonden: niet alle velden zijn getroffen, en de plaagdruk varieert aanzienlijk van perceel tot perceel.
Voir plus d'articles
Meest gelezen