Startpagina Archief

Côte à l’os met champignons

Vorige maand stonden champignons volop in de belangstelling, maar ook nu smaken de paddestoelen opperbest. De combinatie met kwaliteitsvol rundvlees in een heerlijke marinade doet er ook geen kwaad aan. Smullen maar!

Wat heb je nodig?

1 côte à l’os van 1,2 kg

2 bakjes champignons

1 dl witte wijn

2 dl kalfsfond

2 dl room

2 el gesnipperde peterselie

peper en zout

klontje boter

Voor de marinade:

2 el olijfolie

1 el rozemarijn

peper en grof zout

Hoe ga je te werk?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen