Startpagina Archief

Het verhaal van ‘nog vleesje’

Nog vleesje: het is een uitspraak van mijn tweejarig zoontje die bijna dagelijks weerkeert aan tafel bij het avondeten. Als ouders trachten we hem een gevarieerde maaltijd voor te schotelen met aardappelen, groenten en vlees. Toch is dit laatste zijn favoriet, tot bijna zeurends toe bleef hij dit eerder deze week herhalen. Toen het vlees uit de pan verdwenen was, spoorde de pientere jongeman zijn mama aan met de woorden “nog bakken”.

Hiermee lijkt mijn zoontje al veel weg te hebben van een echte Belg, die blijkt immers een onvervalste vleeseter te...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen