Startpagina Archief

Taart met gedroogde ham

en stekelbessen

Hou je van brunch? Dan moet je zeker deze hartige taart eens proberen. Met gedroogde Meesterlyck-ham, stekelbessen en geitenkaas creëer je een smaakbom waarover iedereen zal praten. Je hebt slechts een half uurtje nodig om het voor vier personen te bereiden.

Ingrediënten

100 g gedroogde Meesterlyck-ham

2 rollen kant-en-klaar bladerdeeg

1 zoete ui

150 g stekelbessen

handvol rucola

handvol basilicumblaadjes

125 g zachte geitenkaas

30 g walnoten

1 eigeel, losgeklopt

2 tl balsamicosiroop

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in halve ringen. Hak de walnoten fijn.Rol het deeg uit en vouw de randen 1 cm om. Verkruimel de geitenkaas over het deeg...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen