Taart met gedroogde ham

en stekelbessen

Ingrediënten

100 g gedroogde Meesterlyck-ham

2 rollen kant-en-klaar bladerdeeg

1 zoete ui

150 g stekelbessen

handvol rucola

handvol basilicumblaadjes

125 g zachte geitenkaas

30 g walnoten

1 eigeel, losgeklopt

2 tl balsamicosiroop

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in halve ringen. Hak de walnoten fijn.Rol het deeg uit en vouw de randen 1 cm om. Verkruimel de geitenkaas over het deeg. Halveer de stekelbessen en verdeel ze over het deeg. Verdeel er ook de ui over. Bestrijk de randen van het deeg met het eigeel en zet de taart 15 minuten in de oven.Verdeel de ham over de taart en werk af met de rucola, basilicum, de noten en de balsamicosiroop.

Meer lekkere recepten vindt u op

www.lekkervanbijons.be.

Meest recent

Meest recent