Startpagina Archief

Taart met gedroogde ham

en stekelbessen

Hou je van brunch? Dan moet je zeker deze hartige taart eens proberen. Met gedroogde Meesterlyck-ham, stekelbessen en geitenkaas creëer je een smaakbom waarover iedereen zal praten. Je hebt slechts een half uurtje nodig om het voor vier personen te bereiden.

Ingrediënten

100 g gedroogde Meesterlyck-ham

2 rollen kant-en-klaar bladerdeeg

1 zoete ui

150 g stekelbessen

handvol rucola

handvol basilicumblaadjes

125 g zachte geitenkaas

30 g walnoten

1 eigeel, losgeklopt

2 tl balsamicosiroop

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in halve ringen. Hak de walnoten fijn.Rol het deeg uit en vouw de randen 1 cm om. Verkruimel de geitenkaas over het deeg...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Inzetten op melken in de weide

Libramont Melken in de weide lijkt voor sommige boeren meer te zijn dan alleen een keuze: het is ook een manier van leven of een andere manier om naar hun werk te kijken. Regen of zonneschijn, de Waalse boer Thibault Gérardy brengt 4 uur per dag door in de weide met zijn koeien om deze taak uit te voeren. Dat gebeurt allemaal met zijn eigen machine, die hij geërfd heeft van zijn grootmoeder van moederskant.
Voir plus d'articles
Meest gelezen