Startpagina Archief

ING presenteert ‘Morgen op het menu’

In 2019 bracht ING het boek “Morgen op het Menu - de toekomst van onze voeding” uit. Het is een boek geschreven door auteur en bedrijfsconsultant Eric Kenis, in opdracht van ING België. Kenis sprak voor het boek met experten en ondernemers over hun visie op duurzaamheid en innovatie in het brede ecosysteem van de voeding. ‘Smart’ (slim) en ‘conscious’ (bewust) blijken de sleutelwoorden voor de landbouw- en voedingssector van de toekomst. Zo krijgt u een voorsmaakje van wat er morgen op ons menu zal staan. De economische dienst benadrukt dat technologie steeds vaker...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Milcobel en NoPalm Ingredients valoriseren weipermeaat tot duurzaam alternatief voor palmolie

Bedrijfsnieuws Dankzij een duurzaam partnerschap zetten de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel en de Nederlandse biotechpionier NoPalm Ingredients een belangrijke stap richting een duurzamer circulair voedselsysteem. Op basis van lokale nevenstromen uit de agrifoodsector, met name het weipermeaat bij de mozzarellaproductie van Milcobel, ontwikkelt NoPalm Ingredients via fermentatietechnologie innovatieve duurzame ingrediënten die palmolie kunnen vervangen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen