Startpagina Archief

Tiense Suikerraffinaderij maakt nu

desinfecterende gel

De Tiense Suikerraffinaderij draait al op volle capaciteit om suiker te produceren en te verpakken, aangezien de vraag ernaar sinds het begin van de coronacrisis is geëxplodeerd. Vanaf deze week zal het bedrijf bovendien ook desinfecterende gel produceren.

Dat de Tiense Suikerraffinaderij desingecterende gel kan maken, moest eerder worden uitgeprobeerd, aldus CEO Guy Paternoster. “Onze teams hebben de afgelopen dagen enorm hard gewerkt en de tests zijn overtuigend: vanaf deze week produceren we desinfecterende gel op basis van ethanol uit tarwe en bieten....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen