Startpagina Archief

Gevulde kalfsrolletjes

Deze gevulde kalfsrolletjes vallen vast en zeker in de smaak tijdens de feestdagen. Serveer met pittige paprikasaus voor een voorgerecht waar iedereen over blijft napraten. Na 40 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

4 kalfslapjes

1 ui

300 g spinazie

2 teentjes knoflook

40 g Parmezaanse kaas, geraspt

40 g geroosterde pijnboompitten

200 ml passata

2 rode paprika’s

2 el fijngehakte peterselie

100 ml room

1 stokbroodje

olijfolie

boter

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Zet de oven op grillstand.

Snijd de paprika’s door en verwijder de zaadlijsten. Leg ze met de snijkant op een met bakpapier beklede bakplaat en zet in de oven tot het vel zwart wordt.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen