Startpagina Archief

Mignonette met mosterdsaus, spruitjes en gebraiseerd witloof

Ga voor een op-en-top winters gerecht met deze mignonette, spruitjes en witloof. Je hebt 50 minuten nodig om het aan 4 personen te kunnen voorschotelen.

Wat heb je nodig?

4 mignonettes; 600 g spruitjes; 4 stronken witloof; 1 ui; 2 knoflookteentjes;verse tijm; sherryazijn; 2 el suiker; 100 ml room; 3 el mosterd; nootmuskaat; boter; olijfolie; peper en zout.

Hoe ga je te werk?

Breng gezouten water aan de kook en blancheer de spruitjes 3 minuten. Koel ze af onder koud stromend water en laat uitlekken.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snijd de ui in ringen en de look in plakjes. Leg de spruitjes samen met de ui en look in een ovenschaal. Kruid met tijm, peper en zout. Besprenkel het...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kabinet Brouns wil goedkeuring ammoniakemissiereducerende technieken versnellen

Stikstof Op 1 juli publiceerde het WeComV (Wetenschappelijk Comité Luchtemissies Veeteelt) zijn finaal adviesrapport over de actualisering van de PAS-lijst ‘Deel 1: R1-vloersystemen’. Daarin stelde het de emissiereductiepercentages van een aantal vloersystemen voor rundveehouders bij. Veehouders kunnen diverse managementmaatregelen nemen om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te reduceren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen