Startpagina Archief

“Meer waarde en

erkenning voor ons

vakmanschap”

Sinds enkele maanden liggen ‘Les chips de Lucien’ met succes tussen de grote supermarktmerken. Wat die chips zo bijzonder maakt, is dat ze 100% natuurlijk en lokaal is en rechtstreeks verwerkt wordt door 3 neven die aardappelen produceren. Hun doel is om het meeste uit hun grondstoffen te halen en terug enige erkenning te krijgen voor hun werk.

Les chips de Lucien is ontstaan omdat 3 jonge landbouwers – Thomas Cnockaert, Antoine Van den Abeele en Stany Obin – weer dichter bij de consument wilden staan, maar ook een meerwaarde willen geven aan hun landbouwproducten: “Onze landbouwproducten krijgen te weinig erkenning. Vaak leveren we aan de industrie de productie van een jaar, en zijn we zeer transparant over de manier waarop we produceren. Echter, we krijgen er geen morele beloning voor terug. Bovendien hebben wij geen controle over onze omzet: wij kunnen van het...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen