Startpagina Archief

Pizza bianca met aardappel, aubergine en varkensworst

Een pizza bianca of 'witte pizza' is een pizza met witte saus in plaats van tomatensaus. Maar net als gewone pizza kan je een pizza bianca afwerken met allerhande toppings. Deze werd afgewerkt met aardappelen, aubergine en varkensworst. Heerlijk! Je hebt 40 minuten nodig om er 4 personen van te kunnen laten smullen.

Wat heb je nodig?

400 g vastkokende aardappelen

2 kleine aubergines

3 teentjes knoflook

1 chilipeper

2 el oreganoblaadjes

handvol rode zuring

400 g varkensworst

2 rollen pizzadeeg

150 g ricotta

150 g geraspte jonge kaas

olijfolie

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes, eventueel met behulp van een mandoline.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen