Startpagina Archief

Gevulde paprika met gehakt en kaas

Gevulde paprika was nog nooit zo lekker dankzij een lekkere mengeling van groenten, gehakt en kaas. Na een voorbereiding van 40 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

4 gele paprika’s

80 g quinoa

400 g gemengd gehakt

1 courgette

100 g maïs in blik

200 g kerstomaatjes

1 lente-ui

200 g Père Joseph

1 citroen

2 el olijfolie

Peper en zout

Extra:

gemengde sla

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de paprika’s in de helft, verwijder de zaadlijsten en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

Besprenkel de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen