Startpagina Archief

Wortelsoep met gerst en muntolie

Dit is een recept voor wortelsoep, maar dan wel een die simpel klaar te maken is en die heerlijk anders smaakt. Deze soep krijgt een licht gerookte smaak door de geroosterde wortelen, ui en knoflook. De muntolie zorgt voor een frisse toets. Je hebt een uur nodig om het klaar te maken voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de soep:

4 wortelen

2 ajuinen

2 teentjes knoflook

4 el olijfolie

4 takjes tijm

1 kl currypoeder

750 ml groentebouillon

100 g gerst

0,50 bouillonblokje

Voor de muntolie

3 takjes munt

100 ml olijfolie

1 teentje knoflook

peper

zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200 ° C

Spoel en snijd de wortelen in...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen