Startpagina Archief

Milcobel opent zijn Mozzarella Experience Center

Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere (cd&v) heeft op 11 mei het Mozzarella Experience Center van Milcobel officieel ingehuldigd. In dit ervaringscentrum wil Milcobel zijn expertise inzetten om professionele klanten uit de hele wereld te helpen.

Milcobel heeft de voorbije 20 jaar geïnvesteerd in onderzoek naar de karakteristieken van mozzarella als ingrediënt. “Dit gebeurde dankzij samenwerkingen met universiteiten en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland”, zegt Francis Relaes, managing director Milcobel Premium Ingredients.

Kennis delen

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Nederland voert ondergrens van 1 mol per ha in

Actueel In Nederland heeft ontslagnemend minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur Femke Wiersma op 13 juni in een brief aan de Tweede Kamer bevestigd dat het Nederlandse kabinet definitief de rekenkundige ondergrens van 1 mol per ha per jaar zal invoeren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen