Startpagina Archief

Salade met gegrilde groenten, konijn en aïoli

Breng je salades naar een hoger niveau met gegrilde groenten, krokant konijn en aïoli. Perfect als lunch of avondeten. Na een uur en 10 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen

Wat heb je nodig?

Voor de salade:

1 rode paprika

1 courgette

2 wortelen

200 g kerstomaten

1 rode ui

200 g rucola

0,50 bosje munt

2 el olijfolie

1 citroen (sap)

peper

zout

Voor het vlees:

4 konijnenruggen

2 eiwitten

120 g panko

cayennepeper

3 el zonnebloemolie

Voor de aïoli:

1 eidooier

250 ml zonnebloemolie

2 teentjes knoflook

0,50 citroen (sap)

1 el volle yoghurt

Hoe ga je te werk?...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Aardappeldag Viaverda zorgt voor kennisoverdracht

Aardappelen Op 14 augustus organiseerden het Agentschap Landbouw en Zeevisserij en het proefcentrum Viaverda de Aardappel- en Uiendag. Meer dan 600 telers en stakeholders zakten daarvoor af naar de proefvelden van Viaverda in Kruisem. In dit artikel gaan we in op de aandachtspunten die rond de aardappelteelt werden belicht.
Voir plus d'articles
Meest gelezen