Startpagina Archief

Lamszadel gevuld met spinazie

Lamszadel is een zacht stukje vlees, een echte delicatesse als je het ons vraagt.

Dit gerecht is extra smaakvol door de vulling van spinazie, geitenkaas en kruiden.

Na een bereiding van 90 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

1 kg uitgebeende lamszadel

250 g spinazie

1 ui

150 g Vlaamse geitenkaas

2 teentjes knoflook

3 el pijnboompitten

1,50 tl sumak

olijfolie

peper

zout

Voor de dressing:

0,50 komkommer

150 ml yoghurt

1 bosje munt

1 el honing

1 limoen (sap en schil)

citroensap

Hoe bereid je het?

Maak het vlees:

Versnipper de ui en de knoflook.

Was de spinazie. Fruit de ui en knoflook 5 minuten in een pan met een scheutje...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen