Startpagina Archief

Kip Wellington

Zet een feestje op tafel met deze nieuwe versie van Beef Wellington! We vervangen het rundvlees in kipfilet en de duxelles van champignons in een frisse erwtjespuree. Serveer de miniversie van de Beef Wellington met een frisse salade. Na een bereiding van 3 kwartier is het klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 ajuin

2 teentjes knoflook

200 g erwten (diepvries)

1 el tijm

2 el munt (fijngehakt)

4 kipfilets

4 sneetjes Ganda-ham

2 vellen bladerdeeg

1 ei

150 g witte bonen uit blik

1 tl kippenkruiden

boter

peper

zout

Hoe bereid je het?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Open de witte bonen en laat uitlekken.

Kruid de kip met de kippenkruiden en bak ze in boter rondom bruin. Schep uit de pan.

Snipper de ui...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen