gooien we het eens over een andere boeg. Geniet mee van deze groene shakshuka. Heerlijk vol en fris aan
smaken. Smakelijk! Na slechts 35
minuten bereiding kunnen 4 personen hiervan smullen!

Wat heb je nodig?
2 el olijfolie
1 ajuin
2 teentjes knoflook
1 tl komijnpoeder
1 tl paprikapoeder
0,50 tl chilipoeder (optioneel)
200 g spinazie
4 eieren
4 lente-uien
4 takjes munt
300 g Griekse yoghurt
zout
peper
Hoe ga je te werk?
Hak de ui en knoflook fijn. Was de spinazie en lente-uitjes.
Hak de muntblaadjes fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot deze...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement