Startpagina Archief

Involtini met peer en geitenkaas

Malse kalfsrolletjes gevuld met zoete peer en romige geitenkaas? Yes please! Deze involtini worden geserveerd met een frisse groene salade van boontjes en rucola. Het is een verfijnd gerecht met een speelse twist. Na een bereiding van 35 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

2 peren

8 kalfslapjes (ongeveer 70g/stuk)

1 bûche geitenkaas

8 sneetjes gedroogde Meesterlyck-ham

olijfolie

peper

zout

50 g boter

8 takjes rozemarijn of salie

100 g rucola

200 g groene boontjes

Hoe ga je te werk?

We voorzien 2 kalfsrolletjes per persoon, zorg er dus voor dat je elk rolletje kan voorzien van een stukje peer en geitenkaas.

Verwijder het klokhuis van de peren en snijd ze in kwartjes. Snijd de geitenkaas in gelijke balkjes.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Boeren uit de 4 windstreken veroveren Brussel

Boerenprotest Vandaag (18 december) trokken duizenden Europese boeren door de straten van onze hoofdstad uit ontevredenheid met het Europees beleid. Ze eisen geen woorden, maar daden van de EU, nadat er volgens hen niets is veranderd ten voordele van de boeren sinds de vorige betogingen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen