Startpagina Edito

Edito: (Toe)leveringsproblemen steken de kop op

Sinds meer dan één jaar zitten we in een onbekende, wereldwijde gezondheidscrisis. Buiten het menselijke en economische leed beginnen er ook op een ander vlak onaangename gevolgen van deze crisis zichtbaar te worden. Talrijke (toe)leveringsproblemen steken namelijk de kop op.

Fendt/Agco liet vorige week via een persbericht weten dat ze hun tractorenassemblage 7 werkdagen stilleggen. De reden hiervoor is een productiestop bij hun toeleverancier van gietijzeren onderdelen. Niet alleen bij gietonderdelen en coronavaccins is er een leveringsprobleem, ook elektronica, computerchips, banden, wielassen, constructiemetaal en zelfs hout blijken steeds moeilijker leverbaar of moeilijk beschikbaar in het gewenste type, formaat...

Steevast wordt er als reden verwezen naar de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: (H)eerlijk dichtbij, maar... voor de consument soms te veraf

Edito Tijdens de ‘Week van de Korte Keten’ – dit jaar van 18 tot 26 mei – zetten weer heel wat producenten hun aanbod aan (h)eerlijke producten extra in de kijker. Verser kunnen de producten niet op je bord belanden, maar toch raakt die consument niet altijd meer op het boerenerf.
Meer artikelen bekijken