Startpagina Auto

4x4’s in de kijker tijdens Libramont

De beurs van Libramont is een prachtig uitstalraam voor alles wat ons land te bieden heeft op vlak van veehouderij en agrovoeding in België. Tevens is het de gelegenheid om de laatste innovaties te ontdekken uit de machinewereld. Steeds meer zijn ook de wagens op de beurs aanwezig en dan zeker de 4x4’s. Wanneer we deze willen aankopen, worden we geconfronteerd met een keuze die moeilijk te maken is, want het aanbod is breder dan ooit.

In de automobielwereld is het momenteel geen geheim: heb je als fabrikant geen SUV (Sport Utility Vehicle) in uw aanbod, dan hoor je er niet meer bij. De producenten hebben dit al langer goed begrepen en leveren een meedogenloze strijd om met hun SUV de nieuwe lieveling van de families te worden.

Vele bezitters van een SUV hebben geen enkele ambitie om het asfalt te verlaten, zij kunnen daarom blijven terugvallen op de traditionele voorwielaandrijving. De liefhebbers van een vierwielaandrijving...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Auto

Hongqi E-HS9: de Chinese Rolls-Royce?

Auto Het merk Hongqi was ooit voorbehouden voor de Chinese elite, maar nu komt het naar België met de E-HS9, een indrukwekkende en nogal opzichtige elektrische SUV met 7 zitplaatsen. Is dit genoeg om de concurrentie op een niche-markt aan te gaan?
Meer artikelen bekijken