Dag van de Landbouw 2021: 46 land- en tuinbouwbedrijven te kijk op zondag 19 september

BioVar.be is het bedrijf van de familie Haeck uit Wingene.
BioVar.be is het bedrijf van de familie Haeck uit Wingene. - Foto: BB

Op die dag zetten 46 land- en tuinbouwbedrijven weer de poorten open voor het grote publiek, in een aangepast, coronaveilig concept. Het gaat om 11 bedrijven in de provincie Antwerpen, 8 in de provincie Oost-Vlaanderen, 7 in de provincie West-Vlaanderen, 9 in de provincie Vlaams-Brabant en 11 in de provincie Limburg.

“Stuk voor stuk sterke ondernemers: van gangbare landbouwbedrijven tot CSA, zorgboerderijen, imkers, wijnbouwers, kwekers van bomen en reuzenpompoenen en zoveel meer. Onze ondernemers zijn de drijfveer voor alles wat wij bij Boerenbond doen. Met de Dag van de Landbouw vieren we hun traditie van meesterschap en hun vakkennis”, zegt Boerenbondvoorzitter Sonja De Becker.

Fysiek en digitaal

Kan je niet fysiek aanwezig zijn? Dat is geen probleem! Via onze sociale media kan je steeds virtueel deze Dag van de Landbouw ‘bezoeken’. Daarnaast kan je ook afstemmen op Radio 2 voor een blik achter de schermen van de deelnemende bedrijven. Siska Schoeters bezoekt een aantal boerderijen en sierteeltbedrijven en zal verslag uitbrengen over de vele verhalen die ze er oogst. Hou alvast de website en de sociale media in de gaten zodat je op zondag 19 september niets mist.

Alle info over de deelnemende bedrijven lees je hier.

LV

Meest recent

Meest recent